AKTĪVA ATPŪTA ŪDENS TUVUMĀ AR LAIVU NOMU.

Nav jāgaida nemaz tik ilgs laiks, lai saulīte sāktu sildīt siltāk, kokiem plauktu lapas, cilvēkiem sāktos atvaļinājumu laiks un prātā būtu vien atpūta un atvaļinājums. Kurš no mums gan nevēlas atpūsties kopā ar draugiem vai ģimeni, tādēļ vasara tam ir vispiemērotākais laiks. Daudz savus atvaļinājumus un brīvdienas izvēlas pavadīt tepat Latvijā, baudot mūsu zemes skaisto dabu, piemēram, atpūšoties ūdens tuvumā – makšķerējot, dodoties pārgājienos, rīkojot dažādas ballītes, baudot aktīvo atpūto. Tieši dažāda veida laivas un citi ūdens transportlīdzekļi ir viens no populārākajiem izklaides veidiem tieši tiem, kuriem patīk baudīt dažāda veida izklaides pie un uz ūdens.

ŪDENS TRANSPORTA NOMA LATVIJAS UPĒS.
Protams, rodas jautājums – kur un kā nomāt laivu vai SUP dēli. Ir daudz un dažādu iespēju to darīt. Laivu nomas pakalpojumi bieži vien ir izvietoti upju un ezeru kempingu tuvumā. Nomu mēdz piedāvāt arī dažādi aktīvās atpūtas veikali un uzņēmumi, iepriekš vienojoties par laiku, vietu un pakalpojumu veidu, ko ir vēlme izmantot. Ūdens izklaides atribūtu noma nav vienigais pakalpojums, ko šādi uzņēmēji mēdz nodrošināt, piemēram, nereti tiek piedāvāti arī gida pakalpojumi vai pat dažādu tematisku pasākumu rīkošana. Ir iespējams nomāt ne tikai airu laivas, bet arī SUP dēļus, upju katamarānus un pat atpūtas buru jahtas. Buru jahtas noma ir visvilinošākā no visa piedāvājuma un spēj uzņemt līdz pat astoņu cilvēku lielu kompāniju.

sup noma ir ļoti populārs pakalpojums uzreiz aiz laivu nomas, turklāt, šos dēļus labprāt iemēģina arī iesācēji, ne tikai pieredzējušāki ūdens sporta veidu cienītāji. Šis pakalpojums ir ļoti populārs, tādēļ to izmanto daudzi arī pie mums mazajā Latvijā. Supošana apvieno atpūtu ar treniņu un kurš no mums gan nevēlas nodarboties ar fiziskām aktivitātēm un reizē arī relaksēties? Ir vairāku veidu sup dēļi – iesācējiem, sportistiem, mantu pārvadāšanai un pat lielām cilvēku grupām līdz pat desmit cilvēkiem.

Arī Latvijas skaistā daba var sniegt gandarījumu visiem ūdens aktivitāšu piekritējiem, nav pat jādodas uz tālām zemēm, lai gūtu adrenalīna pilnus piedzīvojumus. Tieši šī iemesla dēļ, laivu noma un dažādu citu ūdens izklaides iespēju nodrošināšana ir viens no Latvijas uzņēmēju jājamzirdziņiem un tas noteikti ir jāatbalsta.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *