KUR ATRAST MODUĻU GARĀŽAS?

Arvien biežāk dažāda veida metāla konstrukcijas tiek izmantotas ne tika ražotnēs, bet arī privātīpašumos savas saimniecības labiekārtošanā. Vārti, vārtu konstruēšana, angāri, metāla garāžas un vēl daudz kas cits, ir tikai maza daļiņa no visa piedāvājuma.

Kvalitātīvi vārti noteikti ir jebkura privātīpašuma saimnieka nepieciešamība, tādēļ ir nepieciešams atrast ne tikai labu meistaru, kas tos uzstāda, bet arī ražotāju. Ar metāla garāžām, dažkārt, var nepietikt, tādēļ metāla angāri var būt labs risinājums visu vajadzību īstenošanai. Lai visu īpašuma apkārtni padarītu funkcionālāku, metāla konstrukcijas vislabāk izskatīsies  bruģēti pamati.

Klientiem ir iespējams izvēlēties dažāda tipa saliekamās garāžas. Metāla garāžas, visbiežāk, tiek iedalītas pēc to jumta veida. Ir pieejami horizontāli slīpi jumti, divslīpu jumti un vertikāli slīpi jumti. Nav aizmirsts arī par lielgabarītu tehniku, tādēļ ir iespējams iegādāties arī garāžas traktoriem. Ne tikai moduļu mājas, bet arī moduļu garāžas ir labs veids kā atrisināt situāciju, ja garāža konkrētajā vietā ir nepieciešama uz neilgu laiku, vai ir plāns nākotnē to pārvietot. Garāžas vārti var būt dažāda veida – gan atverami, gan bīdāmi uz augšu vai uz sāniem. Garāžu cenas lielā mērā nosaka tas, kāds būs to izmērs un segums. Vērā tiek ņemtas visas klienta vēlmes un vajadzības, tieši tādēļ arī garāžu būvniecība ir individuāls projekts.

KUR PIRKT ANGĀRUS?
Angāri ir pazīstami ar savu multifunkcionālismu, tādēļ tos ir viegli izmantot dažādiem nolūkiem. Angārus ir iespējams iegādāties un pasūtīt dažādām platībām, tādēļ arī tas ir noteicošais faktors, kas veido cenu. Metāla angāri cenas ziņā atšķiras arī dēļ materiāla, kas tiek izmantots tā būvēšanai. Vidējā angāra cena sākas no nepilniem 50 eiro kvadrātmetrā. To būvniecība noris raiti un jau pavisam drīz to var sākt izmantot saimniecībā.

BRUĢA IEKLĀŠANA SAVĀ SĒTĀ.
Optimālākais risinājums apkārtnes sakopšanā ir bruģa ieklāšana. Tas ir ilgi kalpojošs materiāls, to kopt ir ļoti viegli, ja nepieciešams to pat var pārvietot un to reti kad ir iespējams sabojāt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *