NE TIKAI KRĒSLU UN GALDU ĪRE – ARĪ GARDEROBES STATĪVU NEDRĪKST AIZMIRST!

Cik muļķīgi un lieki būtu katru reizi iegādāties jaunas lietas, kas mums nepieciešamas vien atsevišķam gadījumam! Pēc tam tās tikai maisītos un pēc kāda laika mums tik un tā sagribētos kaut ko citu.

Tādi mēs, cilvēki, esam, un tāpēc dažādi nomas pakalpojumi svin savu uzvaras gājienu jau daudzu desmitu gadu garumā. Taču ne vienmēr vēlme kaut ko nomāt ir vienkārši kaprīze – piemēram, mēbeļu iznomāšana ir apsveicami pragmātisks un gudrs lēmums, jo vieni un tie paši galdi un krēsli var kalpot ļoti daudzos pasākumos.

Pirmkārt, mēbeļu noma ir izdevīga, jo tā ļauj izvēlēties dažādus galdus un krēslus, pielāgojot tos individuālām prasībām. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešami 200 vienkārši krēsli konferencei vai smalkāki krēsli, kas piestāv banketa galdiem – mēbeļu noma palīdzēs to nokārtot!

Otrkārt, ja īrējat galdus vai krēslus, jums nav jāuztraucas par mēbeļu uzglabāšanu. Lai arī krēsli ir ērti sakraujami viens uz otra, tie tik un tā aizņem ievērojamu platību, nemaz nerunājot par galdiem!

Jāatgādina, ka mēbeļu noma ir kaut kas vairāk par galdiem un krēsliem – te tiek piedāvātas arī citas lietas, lai viss , kas organizējot pasākumu nepieciešams būtu nomājams vienuviet.

Piemēram, ja organizējat pasākumu ziemā vai rudenī, vai esat padomājuši, kur cilvēki liks savus mēteļus? Te noderīga ir garderobes noma, jo par viesu ērtībām ir jādomā no viņu ierašanās brīža līdz pat aiziešanai , un nebūs jauki, ja viesiem būs jādodas pie mielasta galda ar virsdrēbēm mugurā vai lietussargu rokā!

Īrei parasti tiek piedāvāti gan garderobes statīvi, kur iespējams sakārt pat līdz 600 mēteļiem, gan garderobes numuriņi un arī garderobists, kas pasākuma diena dežūrēs garderobē. Numuriņi un garderobists nav vajadzīgi tāpēc, ka jūs baidāties no garnadžiem garderobē – nē, tie galvenokārt palīdz organizēt ļaužu plūsmu, kas ir īpaši svarīgi lielos pasākumos ziemas sezonā.

Vai vasarā garderobes statīva īre nav nepieciešama? Nav, ja jūs pasākuma apmeklētājiem vai viesiem varat piedāvāt kādu citu alternatīvu, kur nolikt liekās mantas, maisiņus un tamlīdzīgas lietas. Ja šādas vietas nav, tad statīvs bez numuriņiem un garderobista ir labs risinājums, kas liecinās, cik patiesi jūs rūpējaties par saviem viesiem.

Šie, protams, nav vienīgie plusi mēbeļu nomai – te vēl varētu minēt gan cenas faktoru, gan, piemēram, to, ka reizē ar galdiem pieejami arī attiecīgā izmēra galdauti. Tas taču atvieglo dzīvi, vai ne?

 

 

 

a

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *