Stūra kamīni mājīguma radīšanai

Kamīni domāti tiem, kas grib ļoti ātri un vienkārši uzsildīt dzīvojamās telpas, pietam drēgnos vakaros ir aizraujoši lūkoties kamīna liesmās. Īpašās kamīnkrāsnis noder, lai gatavotu ēdienu, jo siltums no tām izdalās ļoti pakāpeniski.

Stūra kamīni iederas katrā telpā, jo tie nav pārāk lieli, tomēr ļoti svarīgi apskatīt, kādu platību tie reāli spēj apsildīt. Tiešām izdevīgs un vienkāršs variants ir granulu kamīni, bet iegaumējiet, ka dažiem kamīniem sākumā jāiegādājas režģi kurināmajam. Šīs unikālās krāsnis radītas Somijā, kas vien uzreiz liecina par augsto kvalitāti, modernajiem dizaina veidojumiem un ilgo izmantošanas laiku. Vēlies uzzināt vairāk?Ieskaties- Tulikivi.lv!

Mūsdienīgas krāsnis Jūsu pirtij

Pirts krāsnis nekad neaizņem pārāk daudz vietas, tomēr neskatoties uz to izdala ļoti daudz siltuma. Piedāvātās malkas krāsnis ir pavisam vienkāršas, pietam inovatīvo tehnoloģiju risinājumi nodrošina to, ka šis kurināmais izdeg pilnībā. Unikālā ziepjakmens krāsns apdarei ir pati labākā ideja, jo radītais siltums tiek saglabāts daudz ilgāk un nav jāraizējas par krāsns apdares mazgāšanu ar īpaši spēcīgiem līdzekļiem. Jebkurā gadījumā krāsnis izskatās eleganti, turklāt Jūs varat pasūtīt piemērotas durtiņas. Pirts uzsilšana vairs nebūs ilgs process, tādēļ arī vēlā vakarā Jūs varēsiet izbaudīt lielisku atpūtu.

Kombinētas plītis Jūsu mājoklim

Malkas plītis visnotaļ iederas dažādās lauku mājās, lielākos dzīvokļos un daudz kur citur, bet ļoti svarīgi izvēlēties to modeli, kas pēc apraksta vislabāk atbilst Jūsu vajadzībām. Kombinētās plītis ar parocīgu cepeškrāsni ir ideāls risinājums arī mazām telpām, jo Jūs uzreiz iegūstat iekārtu, kas pilda vairākas funkcijas. Pavisam vienkārši sasniegt vēlamās istabas temperatūras atzīmi var izmantojot virtuves plītis ar 2 cukām, jo tad var droši sildīt nelielo kurtuvi un cepeškrāsni. Plītis veidotas ar ļoti lielu rūpību un izmantojot labākos izejmateriālus, tāpēc tās tiešām ilgi kalpos un ļaus baudīt pārsteidzošu ēdienu arī ikdienas steigā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *