GAN BIZNESA, GAN DZĪVESVIETAS VIZĪTKARTE – TAS IR GALDS.

Vai esat pamanījuši, ka atšķirībā, piemēram, no skapja, kura funkcija – uzglabāt –  nemainās, lai vai kur šī mēbele atrastos, galda funkcijas mēdz atklāties daudz plašākā mērā – cilvēki izmanto galdu, lai ēstu, veiktu darbam nepieciešamos uzdevumus, tiktos, apgūtu jaunas lietas vai ļautos izklaidei un spēlītēm. Turklāt galdus mēdz izmantot arī lietu glabāšanai un sakārtošanai, bet tos var turēt arī pilnīgi tukšus kā telpas dizaina akcentu.

Galdus var klasificēt pēc to galvenajiem uzdevumiem, bet var arī pēc citiem būtiskiem parametriem – piemēram, pēc krāsas, materiāla, izmēra vai formas. Ir skaidrs, ka ne visas formas vai izmēri būs piemēroti visām funkcijām, tāpēc galda iegādes gadījumā ļoti vērtīgi ir apsvērt, kādi aspekti katram galdu veidam ir noteicoši. Piemēram, konferenču galdam noteikti vien no svarīgākajiem rādītājiem būs tas, cik cilvēku pie tā var sasēsties, turpretī žurnālgaldi ir vairāk kā stila elements, kuram vajadzētu iekļauties telpas kopējā stilā.

Ieskaties – https://www.dizainakresli.lv/produkti/kresli/

Latvijā bāzētais uzņēmums ražo visdažādākā veida galdus, īpašu uzmanību pievēršot gan jau pieminētajām galdu funkcijām, gan formu un izmēru dažādībai, lai katrs varētu atrast vispiemērotāko.

Kurš no visiem uzskaitītajiem galdiem ir centrālais gandrīz visās ģimenēs? Protams, ka ēdamgalds, jo kopīga maltīte jau kopš seniem laikiem ir svēts brīdis, kas sapulcina tuviniekus gan priekos, gan bēdās. Piedāvā gan apaļus, gan taisnstūra ēdamgaldus, kas nopērkami kā gaišās, tā tumšās koka nokrāsās. Tie izskatās smalki un gaumīgi, tajā pašā laikā tos nav grūti kopt un tie kalpos ilgi.

Konferenču galdi un apsriežu galdi ir paredzēti kaut kam pilnīgi citam nekā, piemēram, virtuves galdi, tāpēc arī prasības pret tiem ir atšķirīgas. Jebkura biznesa vai uzņēmuma telpas ir šī uzņēmuma vizītkarte, turklāt šajās telpās darbinieki dažkārt pavada būtisku daļu savas dienas, tāpēc jācenšas, lai mēbeles neradītu nospiedošu atmosfēru un būtu ērtas to lietotājiem. Saprot, cik klientu vēlmes mēdz būt atšķirīgas, tāpēc ir gatavi pielāgot savus galdus jūsu prasībām gan izmēru, gan apdares materiālu ziņā. Būtiski ir arī tas, ka ikviena stila galdiem piedāvā pieskaņotus krēslus.

Piedāvā vairāk kā 20 galdu modeļus, turklāt ar iespēju jums pašam izvēlēties galda virsmas lielumu, pārklājumu vai toni. Organizējot kādu vienreizēju pasākumu,  piedāvā arī galdu un krēslu nomu. Visiem galdiem ir iespējama piegāde kā Latvijā, tā ārzemēs, un par visu ir iespējams vienoties. Vēl jums derētu zināt, ka ik pa brīdim atsevišķiem galdu modeļiem  mājaslapā ir īpašas atlaides – nenokavē tās!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *