Metāla konstrukciju ražošana.

Ražotāju aprindās, amatnieki vienmēr ir tikuši vērtēti augstu, bez tam, ne vien senos laikos, bet arī mūsdienās. Ja ir iespēja pie kalēja vai kāda cita amatniecības pārstāvja veikt pasūtījumu, kas tiek veidots vienā eksemplārā, prece un arī pakalpojums automātiski iegūst ekskluzīvu statusu. Metāla izstrādājumi vienmēr ir bijuši ļoti pieprasīti – gan gatavoti pēc pasūtījuma, gan arī rūpnīcās. Kalēju piedāvāto pakalpojumu klāsts kļūst izteikti daudzveidīgs – interjēra priekšmeta kalšana, vizuālā noformējuma elementi, vārti un žogi, logu restes, metāla konstrukcijas un vēl daudz kas cits. Metāla sijas ir pieprasīts produkts celtniecības un būvniecības firmām.

 

Metāla trepes un arī to margas.

Paturpināsim par kāpnēm un arī margām. Daudzu cilvēku prātos mājo maldīgs uzskats, ka daudzas metāla trepes izskatās vienādi un tām nav vietas parastajās privātmājās, jo to izskats atgādinās ugunsdzēsības izejas trepes. Tehniskās iespējas divdesmit pirmajā gadsimtā piedāvā ne tikai daudzpusīgākas izgatavošanas iespējas, bet arī vizuālā noformējuma izveidošanu un galaprodukta uzstādīšanu. Metāla kāpnes var būt skaisti izlocītas kā arī visādi citādas pielāgotas pasūtītāja vēlmēm. Trepēm nenoliedzami būtu jābūt apvienojumā ar margām. Kāpņu margas pilda gan vizuālu lomu, gan arī tiek montētas drošības nolūkiem. Margu kopējam dizainam nav ierobežojumu – viss, kā klients vēlas! Pasūtījums tiek pieņemts un arī veikts ņemot vērā pāris pozīcijas.

 

Individuāli ražoti dzelzs vārti un žogi.

Pie metālapstrādes speciālista var vērsties arī gadījumos, ja vajadzīgs izstrādāt un izgatavot žogus un vārtus. Vai ir iespējams sameklēt vēl labāku sargu mūsu privātīpašumam par metāla vārtiem vai arī žogu, kas tiek veidots ņemot vērā visas īpašuma un arī apkārtnes īpatnības? Ja uz īpašuma zemes atrodas ēkas, kuru logi ir pavērsti virzienā, kas nav regulāri pārredzams, iesakām pasūtīt arī metāla restes, ko tiem uzstādīt. Daudziem logu restes veido asociācijas ar cietumu, bet tas ir ļoti aplami. Restes mūsu laikos tiek dekorētas ar dizaina elementiem un veidotas dažādos veidos, nezaudējot to funkcionalitāti.

 

Nerūsējošā tērauda preces interesentiem.

Metālapstrāde cilvēku prātos asociējas ar masveida rūpniecisku ražošanu vai arī māksliniecisku norisi. Mēs vēlamies parādīt, ka ir arī zelta vidusceļš, kas savā veidā apvieno abas šīs galējās pozīcijas, radot katram pieejamus metālasprādes risinājumus dažādās sfērās un funkcionalitātē, izgatavojot visu, sākot ar dizaina elementiem un beidzot ar dzelzs siju ražošanu celtniecības firmām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *