GRĀMATVEDĪBAS PAKALPOJUMI RĪGĀ.

Grāmatveža arods ir bijis un būs aktuāls visos laikos. Grāmatvedības pakalpojumi Rīgā ir ļoti pieprasīti un grāmatvedības uzņēmumi mēdz sniegt arī dažādus citus pakalpojumus, tajā skaitā, juridiskās konsultācijas un rīko seminārus, kas saistīti ar finansēm un uzņēmējdarbību. Grāmatvedis vai grāmatveža konsultācija nenāks par ļaunu arī tiem, kuri savas finanses ir izvēlējušies kārtot paši, jo nianses par dažādām, ar finansēm, saistītām lietām, mēdz mainīties ļoti bieži, it īpaši gadījumos, kad tiek pacelti vai samazināti nodokļi kādam uzņēmējdarbības veidam vai pat veselai sfērai. Grāmatveža konsultācija noteikti noderēs arī reizēs, kad nepieciešams aprunāties par uzņēmuma reģistrāciju uzņēmumu reģistrā vai gluži pretēji – par tā likvidāciju.

Ienāc – http://www.bkgrupa.lv/finansu-planosana-vaditajiem-uznemuma-budzets-finansu-kustiba-risku-samazinasana/

JURISTA KONSULTĀCIJA DARBA TIESĪBĀS UN LIKVIDĀCIJAS PROCESĀ.
Grāmatvedība vienmēr ir gājusi roku rokā kopā ar dažādiem juridiskiem jautājumiem, jo šīs sfēras tomēr ir salīdzinoši ļoti daudz saistītas, turklāt, pareiza grāmatvedības dokumentu aizpildīšana ir obligāta prasība un to regulē pat likums par grāmatvedību, kā arī savlaicīga informācija par to, kas sagaida katru, kurš vēlas dibināt vai likvidēt uzņēmumu ir ļoti noderīga. Parasti tiek piedāvāti plaša spektra juridiskie pakalpojumi – darba tiesības, civiltiesības, komerctiesības un arī konsultācijas sakarā ar maksātnespēju.

GRĀMATVEDIS GADA IENĀKUMU DEKLARĀCIJAI.
Martā, grāmatvežiem un viņu palīgiem, ir daudz darba, jo sākas deklarāciju iesniegšanas laiks, kas ir aktuāls ne tikai tiem, kuriem tas ir jādara obligāti, jo atrodas amatpersonas statusā, bet arī privātpersonām, kas vēlas atgūt no valsts pārmaksāto nodokli un daļēji atgūt maksājumus par medicīnas pakalpojumiem un izglītību.. Deklarāciju aizpildīšana jau labu laiku ir pieejama interneta vidē, taču tik pat daudzi vēl labprāt tās aizpilda VID nodaļās savā pilsētā. Daudzi izvēlas deklarāciju aizpildīšanu nodot zinošu grāmatvežu pārziņā, tādēļ jau laicīgi meklē sev piemērotu grāmatvedi ar kuru viegli sadarboties.

Grāmatvedības uzņēmumi, nereti, var lepoties ar plašu klientu loku ne tikai privātpersonu un uzņēmēju kategorijās, bet arī amata kolēģu – citu grāmatvežu, lietvežu un viņu palīgu, kas labprāt sadarbojas un konsultējas, apmeklē rīkotos seminārus, lai uzzinātu par jaunumiem, aktualitātēm un problēmām nozarē un kopīgiem spēkiem pilnveidotu finanšu pakalpojumu sfēru Latvijā un arī plašāk – Baltijas valstu robežās.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *