Riepu un arī auto disku tehniskā pārbaude.

Bez auto riepām nav iedomājams neviens transportlīdzeklis. Satiksmes drošībā, riepu tehniskajam nobraukumam ir ļoti ārkārtīgi nozīme. Neskatoties uz to, vai savai mašīnai lietojat jaunas, maz lietotas vai arī jau lietotas riepas, tās ir jātur nevainojamā kārtībā kā arī tām ir obligāti jābūt atbilstošām visām drošības prasībām. Ja vēlaties pasūtīt lētākas lietotas riepas, tad iesākumā vajadzīgs saprast, vai runa ir par jaunām vai arī lietotām automašīnas riepām, jo cenu kategorijas ir ļoti dažādas. Auto riepas atšķirīgās grupās dala pēc aptuveni 10 kritērijiem, tādēļ konsultācija ar speciālistu, pirms auto riepu nomaiņas, nenoliedzami nenāks par ļaunu. Labākos speciālistus var atrst sertificētos auto riepu servisos, kur labprāt sniegs kvalitatīvas konsultācijas un noteikti ir iespējams uz vietas pārbaudīt savu riepu un arī disku stāvokli.

Kas jāzina par automašīnas diskiem?
Riepu servisā var saņemt visāda veida riepu un arī disku apkopes pakalpojumus. Mašīnas diski noteikti ir svarīgs automašīnas elements mašīnas riepu montāžā un kopējā automašīnas tehniskajā stāvoklī. Izšķir dažāda stila auto diskus – Lietie automašīnu diski, tērauda diski, kaltie diski. Braucot pa sliktu ceļa segumu, auto diskus var ļoti viegli sabojāt. Vedot savu automašīnu uz riepu garāžu, noteikti nepieciešams pārbaudīt arī auto disku stāvokli un, nepieciešamības gadījumā, tos salabot. Auto riepu garāžas papildus disku labošanai, piedāvā arī riepu balansēšanu un arī to maiņu.

Kas jāzina par ziemas un arī vasaras auto riepām?
Latvijā no pirmā oktobra līdz pirmajam. martam mašīnas uz ceļu drīkst braukt tikai izmantojot ziemas riepas vai arī arī vissezonas auto riepas ar atbilstošu protektoru biezumu. Riepu garāžās un arī servisos noteikti ir iespējams nopirkt gan jaunas, gan lietotas ziemas riepas. Galvenā atšķirība jaunām un lietotām riepām noteikti ir to lietošanas ilgumā un cenā, kas var būt pat 40% zemāka, ja tiek pirktas maz lietotas auto riepas vai mašīnas riepu komplekti. Līdzīgi ir ar vasaras un vissezonas riepām. Lietotu vasaras riepu cena noteikti ir gandrīz uz pusi zemāka. Ja plānojat sagādāt jau lietotas vai arī maz lietotas auto riepas, pirms tam derētu neliela konsultācija mašīnas riepu servisā, lai saprastu, vai šāda alternatīva piemērota jūsu mašīnai.

Auto riepu tehniskā apkope Ulbrokā.
Rīgā atrodas auto riepu serviss, kas nodrošina izdevīgus risinājumus katram klientam. Tur nodrošina arī mašīnas riepu noliktavas servisu, kuras ir ērti tiem, kuriem nepieciešams nodot glabāšanā savus nesezonas auto riepu komplektus, taču mājās vai arī garāžā tam nav vietas. Mašīnas riepas Rīgā un Ulbrokā ir iespējams pārbaudīt, salabot, nomainīt un visādi citādi savest kārtībā esošajai vai nākošajai darba sezonai. Mašīnas riepu servisā arī izmērīs protektora biezumu, salabos auto diskus un arī, nepiecišamības situācijā, balansēs mašīnas riepas, lai braukšana būtu droša un patīkama gan šoferim, gan pasažieriem un arī citiem satiksmes dalībniekiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *