Moderni un daudzfunkcionāli logi

Jebkuros apstākļos logi ir jāizraugās rūpīgi, jo tas ir būtisks ilgtermiņa ieguldījums, kas vēl ilgi ļaus Jums baudīt maksimālu komfortu savās mājās. PVC logi ir pieprasītākais un daudziem labāk pazīstamais izvēles variants, tāpēc var elementāri pieskaņot tos jebkuram mājoklim. Plastikāta logi ir triecienizturīgi, turklāt tos veido no dabai draudzīgiem izejmateriāliem, kas uzrunā daudzus interesentus. Pakešu logi jebkurā situācijā ir neizsakāmi labs variants, jo tiek izveidoti individuāli profili un īpašas formas, tādēļ varat radīt vēlamo dizainu. Piemēram, iekšējās palodzes tiek veidotas no masīvkoka, kā arī vienkārša PVC pat vairāk kā 30 toņos, bet visas ārējās – tieši no cinkota tērauda, turklāt tās var pasūtīt ar vai bez pārklājuma. Lai šāds ieguldījums būtu tiešām drošs un logi varētu kalpot ļoti ilgus gadus, logu montāža jāveic neizsakāmi rūpīgi, tādēļ konkrētie speciālisti jau sākumā visu izpēta un veic mērījumus.

Atrodiet nepieciešamo logu dizainu

Koka logi spēs radīt nedaudz senlaicīgu un mājīgu noskaņu, turklāt Jūs varat izraudzīties dažādus konfigurācijas variantus un vajadzīgās krāsas. Labākās kvalitātes alumīnija logi noteikti attaisno katra sākotnējās cerības, jo telpa vizuāli kļūst plašāka un tiem nav nepieciešama īpaša kopšana. Toties jumta logi ir ļoti īpašs variants, jo izvēlētais mēbeļu izvietojums tos nekādā veidā neietekmē, pietam tie nemitīgi nodrošina vēlamo mikroklimatu arī tad, kad logi ir aizvērti. Lai būtu ērti tos ikdienā izmantot, katrs var izvēlēties sev vēlamo logu atvēršanas virzienu un roktura novietojumu. Saprotams, ka ir svarīgi tos arī regulāri kopt, tāpēc ir iespēja pavisam ērti nofiksēt konkrēto logu, lai tīrīšana nesagādātu raizes.

Mūsdienīgi garāžu vārti

Tieši metāla durvis atšķirībā ar citu veidu durvīm ir acīmredzami izturīgākas un tās visādā ziņā labāk iztur augstākas temperatūras. Liela nozīme ir tam, ka durvis nespēs sabojāt arī diezgan stipra aizciršana, pietam tās ērti varēs atvērt/aizvērt arī paši mazākie. Patīkams fakts ir tas, ka šāda tipa durvis nekad nevar tik viegli noskrāpēt vai kā citādi bojāt, līdz ar to tās ilgi būs nevainojamas. Visi garāžu vārti tiek radīti katram klientam individuāli, tieši tādēļ var izvēlēties dažāda tipa sekcijas, drošības elementus utt. Šajā papildus komplektācijā ietverta aizsardzība pret pirkstu iespiešanu rullīšos, vārtu automatizēšana un citas lietderīgas opcijas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *