Vajadzīgas riepas? Ielūkojies piedāvājumā!

Izmantojot tās pašas vairākas sezonas pēc kārtas, to protektora nodilums būs labi ievērojams, tāpēc savlaicīgi jāveic to maiņa. Toties jaunas riepas samazinās bremzēšanas ceļa garumu un garantēs drošu auto vadīšanu pat sliktos laikapstākļos. Ja gribi ieekonomēt, riepu serviss izveidojis arī bagātīgu piedāvājumu, kurā redzamas mazlietotas riepas. Būtībā arī lietotas riepas ir tikpat uzticamas un drošas kā visas pārējās, jo servisa darbinieki sākumā tās uzmanīgi pārbauda dažādos testos. Riepu garāža nodrošina visai plašas izvēles iespējas, tāpēc izturīgas un lētas vissezonas riepas, kas piemērotas Tavam auto, nebūs pārāk grūti atrast.

Kā riepas pielāgotas sniegam?

Visas lietotas ziemas riepas iespējams iegādāties ar atbilstošu protektora dziļumu, tāpēc Tu varēsi iegūt riepu komplektu pat vairāk kā vienai sezonai. Absolūti visas ziemas riepas veidotas ar daudz smalkākiem iegriezumiem protektorā, jo tie palīdz saglabāt saķeri pat uz apsnigušiem ceļiem, riepu noliktava šādus vērtīgus komplektus piedāvā arī kravas automašīnām. Lai izvēlētos iespējami piemērotākas auto ziemas riepas, jādomā par to, vai lielākoties brauc pa lauku ceļiem vai pilsētas ielām. Riepas Dreiliņi rūpējas par katra klienta vajadzībām, tādēļ arī tad, ja piedāvājumā neredzi sev nepieciešamā diametra riepas, vienkārši sazinies ar noliktavas speciālistiem! Lietie diski arī tiek piedāvāti visos vajadzīgajos izmēros, tādēļ arī to kvalitāte un unikālie stili piesaista uzmanību. Iespējams Tev iepatiksies arī lietoti auto diski, kas noteikti būs krietni lētāki, taču sniegs tikpat labu efektu.

Labāko vasaras riepu izvēle

Lietotas vasaras riepas noliktavā nokļūst tieši no Vācijas, pietam to protektors ir vidēji 6-9 mm. Kvalitatīvās riepas Rīgā piemērotas tiem, kas cenšas atrast vasaras riepas klusai un patīkamai braukšanai ikdienā. Nevajadzīgās riepas Ulbrokā var nodot pārstrādei vai arī glabāšanai noliktavā uz vienu sezonu, tāpēc pašam nebūs par to jāuztraucas. Skaidrs, ka pakalpojumu klāstā norādīta arī operatīva riepu montāža, ko speciālisti veic ar labākajām iekārtām. Veicot montāžu speciālisti apskata arī disku stāvokli, ventiļus utt., lai pārliecinātos, ka šajā ziņā viss ir kārtībā. Riepu maiņa var ietekmēt auto vadāmību, noteiktas problēmas var rasties pēc iebraukšanas bedrē, visos gadījumos vajadzīga balansēšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *