Garšīgas uzkodas katrā konditorejā

Tradicionāla konditoreja spēj nodrošināt patiesu garšu baudījumu, jo sortiments ir pietiekami plašs un daudzveidīgs, līdz ar to ikviens atradīs ko īpašu. Klientiem piedāvātie konditorejas izstrādājumi allaž ir simtprocentīgi svaigi un gardi, jo tiek izmantotas vislabākās sastāvdaļas.

Daudzpusīgās konditorejas Rīgā vēlas sniegt klientiem patīkamas izjūtas, tādēļ ir pieejami arī vairāki jauni izstrādājumu noformēšanas risinājumi. Tortes pēc pasūtījuma iespējams maksimāli pielāgot konkrētā klienta prasībām, tāpēc katru reizi kopējās izmaksas būs pavisam citas, bet produkta kvalitāte ir nemainīgi laba. Mūsdienās bieži tiek rīkoti banketi, tāpēc noder arī profesionāļu sniegtā palīdzība, lai varētu sagatavot ēdienus un arī noformētu galdu tā, lai visiem rastos patiešām labs iespaids.

Personalizētas tortes Jūsu svētkiem

Tortes uz pasūtījumu tiek sagatavotas pēc konkrētā klienta vēlmēm, tātad visas sastāvdaļas, dekorācijas un citi elementi tiek pielāgoti pašam pasūtītājam. Pasūtīt kūku nav tik grūti, pietam profesionāli konditori ieteiks, kas vislabāk pielāgots tieši Jums. Skaisti noformētās kūkas pēc pasūtījuma Rīgā tiek arī piegādātas uz konkrēto adresi, tāpēc nebūs jāuztraucas par lielas tortes transportēšanu u.c. problēmām. Visiem ir saprotams, kur pasūtīt garšīgu saldie/ sāļie kliņģeri, jo tradicionālajās konditorejās ir tik plašs sortiments un fantastiskas garšu kombinācijas, ka nebūt nav jāuztraucas par savu izvēli! Konditorejas darbinieki ļoti cītīgi apvieno klienta izvēlētās garšas, lai iznākums būtu nevainojams, tieši tas liek ikvienam justies īpašam un nozīmīgam savos svētkos!

Banketu serviss pārdomātām svinībām

Galda klāšana vienmēr ir laikietilpīgs uzdevums, tāpēc par Jūsu plānoto svinību noskaņu var parūpēties arī konditorejas komanda! Izbraukuma banketi jāplāno līdz sīkākajai detaļai, lai ēdiena izvēle, piegādes norise utt. neradītu raizes. Banketu ēdienkarte iekļauj neskaitāmus izvēles variantus, tāpēc varat atlasīt tos, kas Jums liekas paši piemērotākie. Uzkodas banketiem ir tiešām dažādas, tādēļ galdu klāšana attiecīgas cenas būs atšķirīgas ikvienam pasūtījumam. Galdu klāšana jebkurā izbraukumā noris ļoti operatīvi un profesionāli, tādēļ Jums nevajadzēs lieki uztraukties.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *